Radno vrijeme: PON - PET: 08 - 17 048 864 182 [email protected]
0
SAZNAJTE ODGOVORE NA

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

KOJE NačinE plaćanja IMATE U PONUDI?

Mogu li platiti gotovinom prilikom dostave?

Da, plaćanje gotovinom prilikom dostave je moguće. Iznos Vaše narudžbe plaćate našem dostavljaču.

Mogu li plaćanje karticama izvršiti putem interneta?

Da, plaćanje putem interneta moguće je sljedećim karticama:

 • Zagrebačka banka – Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
 • Privredna banka Zagreb – Maestro ili Visa beskamatno do 12 rata
 • American Express beskamatno do 12 rata
 • Diners beskamatno do 12 rata
 • Sve Mastercard, Maestro i Visa kartice svih banaka beskamatno jednokratno

Ukoliko imate omogućeno obročno plaćanje Raiffeisen banke, možete plaćanje izvršiti i njihovim revolving ili charge karticama koje po izvršenoj uplati možete putem internet bankarstva (iDirect) podjeliti na do 12 rata. Više o ponudi saznajte na službenoj stranici Raiffeisen banke ili ih možete kontaktirati i provjeriti je li Vam ovakav model plaćanja omogućen.

Revolving kartice funkcioniraju na način da mjesečno plaćate određeni postotak od potrošenog iznosa (npr. 5, 10, ili 100%) te će tako biti i prilikom internet kupovine u našoj internet trgovini.

Kreditne kartice koje su automatski podijeljene na određeni broj rata (npr. 6, 12…) će i prilikom internet kupovine isto tako utrošeni iznos podijeliti na unaprijed određeni broj rata.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Medico home d.o.o. ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama. 

Mogu li dobiti popust za gotovinsko ili avansno plaćanje?

Cijene svih naših proizvoda su jednake neovisno o odabranom načinu plaćanja.

Mogu li platiti internet bankarstvom?

Da, plaćanje internet bankarstvom je moguće prilikom narudžbe. Nakon što izvršite narudžbu, na Vašu e-mail adresu zaprimit ćete potvrdu narudžbe u kojoj će biti navedeni svi podaci koji su potrebni da biste izvršili uplatu putem internet bankarstva ili u banci, FINA-i ili pošti.

Ukoliko odaberete način plaćanja internet bankarstvom, procesu proizvodnje i dostave pristupamo nakon zaprimljene uplate. Potvrdu o uplati molimo poslati na e-mail adresu [email protected].

Mogu li platiti karticom prilikom dostave?

Da, plaćanje je moguće prilikom dostave putem POS uređaja isključivo sljedećim debitnim karticama (karticama tekućeg računa):

 • Zagrebačka banka – Maestro beskamatno do 12 rata
 • Erstebank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata ukoliko imate omogućenu uslugu MB Plus što možete provjeriti s bankom
 • Sberbank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
 • Slatinska banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
 • Istarska kreditna banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
 • Agram banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata

Debitnim karticama ostalih banaka moguće je jednokratno plaćanje. Kreditnim i revolving karticama nije moguće plaćanje putem POS uređaja jednokratno niti obročno.

Mogu li dobiti popust na količinu?

U slučaju kupovine veće količine proizvoda ili opremanja apartmana, hotela i ostalih turističkih objekata molimo kontaktirajte nas putem telefona 048 864 182 ili e-maila [email protected].

KOJI SU NAČINI I ROKOVI DOSTAVE?

Kojom dostavnom službom šaljete svoje proizvode?

Ne surađujemo ni sa kojim dostavnim službama, već dostave vrše naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, te nas u svakom trenutku možete kontaktirati i provjeriti status svoje narudžbe.

Dostavljate li na otoke?

Da, besplatnu dostavu vršimo na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke. Dostavu na otoke vršimo ukoliko je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ukoliko možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok, Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim slučajevima mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

Vršite li unos madraca u kuću/stan?

Dostavu vršimo do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu vršimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

MOGU LI ODABRATI TOČAN DATUM DOSTAVE?

Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti izvršena. Za navedeno molimo da nas kontaktirate.

 

Koja je cijena dostave?

Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke.

Koji je rok dostave?

Redovan rok dostave za sve proizvode je 10 – 15 radnih dana.

Vršite li odvoz starih madraca?

Nažalost, u ovom trenutku nismo u mogućnosti vršiti odvoz starih madraca.

ŠTO JE SLEEP TRIAL PONUDA 100 DANA?

Što je Sleep Trial ponuda?

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite madrac, mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana možete taj madrac zamijeniti za neki drugi ukoliko Vam ne odgovara, ili ga možemo doraditi kako bi Vam bolje odgovarao.

Ako naručite madrac i bude npr. pretvrd, imate pravo na doradu madraca, dakle u roku od 10 do 15 dana preuzmemo madrac po koji dolazimo o našem trošku, a Vi dobivate novi madrac, isti model ali omekšan, isto tako vrijedi i ako Vam bude premekan, preuzmemo i dostavimo ojačanu i čvršću verziju madraca.

Ukoliko želite zamjenu za drugi model i odlučite se na skuplju varijantu madraca, uplaćujete razliku u cijeni između ta dva madraca, a ukoliko se odlučite za neki jefitiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

Bitno je napomenuti da ako i tražite doradu madraca, to opet ne isključuje pravo na povrat ako i dalje niste zadovoljni. Također, moguće je i više puta dorađivati madrac dok Vi ne budete u potpunosti zadovoljni i dok Vam u potpunosti neće odgovarati.

Također stoji i opcija potpunog povrata ukoliko nećete biti zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija, koja funkcionira na način da zatražite povrat, mi o našem trošku u roku od 10 do 15 dana dolazimo po madrac, a Vi dobivate puni povrat novaca na Vaš tekući račun od 5 do 7 dana nakon preuzimanja.

U slučaju da madrac kupite karticama na rate, a želite ga ipak vratiti, tada Vam kompletan iznos koji ste platili za madrac doznačimo na Vaš račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

Dorade, zamjene i povrati vrijede i za vanstandardne dimenzije madraca.

Za koje proizvode vrijedi Sleep Trial ponuda?

U našu Sleep Trial ponudu ulaze madraci, nadmadraci i jastuci standardnih i vanstandardnih dimenzija. 

Što radite sa vraćenim proizvodima?

Sve proizvode koje nam kupci vrate ekološki zbrinjavamo na adekvatan način, odnosno ti madraci se ne vraćaju u ponovnu prodaju.

Kako vratiti kupljeni madrac?

Ako se odlučite za potpuni povrat unutar perioda Sleep Triala od 100 dana bez interesa za zamjenom ili doradom, potpuni iznos koji ste platili vraćamo na Vaš račun u roku od 5 do 7 dana nakon preuzimanja madraca.

Također, moguć je i povrat kupljenog madraca vanstadardnih dimenzija.

Važno je spomenuti da možete vratiti i madrac koji ste već mijenjali ili zatražili dorade.

Niti u slučaju potpunog povrata tek naručenog, ili dorađenog madraca, Vi ne snosite dodatne troškove odvoza madraca.

U slučaju da madrac kupite karticama na rate, a želite ga ipak vratiti tada Vam mi kompletan iznos koji ste platili za madrac doznačimo na Vaš račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

Kada i kako ćete mi vratiti novac u slučaju povrata?

U slučaju povrata proizvoda za koje vrijedi Sleep Trial ponuda, novac ćemo Vam uplatiti najkasnije u roku 5 – 7 dana uplatom na Vaš tekući račun.

U slučaju da madrac kupite karticama na rate, a želite ga ipak vratiti tada Vam kompletan iznos koji ste platili za madrac doznačimo na Vaš tekući račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

kako odabrati odgovarajući madrac?

GDJE MOGU ISPROBATI VAŠE MADRACE?

Mi smo proizvođači madraca koje prodajemo, te nemamo izložbene prostore. Poslovni prostori iziskuju velika ulaganja i konstantne troškove koje pokušavamo izbjeći te zadržati visoku kvalitetu madraca za nižu cijenu. Iz tog razloga našim kupcima nudimo Sleep Trial period 100 dana.

Sve naše proizvode možete isprobati u našem proizvodnom pogonu na adresi Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica, iza Trgovačkog centra Pevec uz prethodnu najavu od jednog dana ranije. 

KAKO ODABRATI MADRAC OBZIROM NA POLOŽAJ SPAVANJA?

Česta je zabluda mišljenje da je položaj u kojem zaspimo ujedno i položaj u kojem spavamo većinu noći. Zapravno, položaj u kojem se ujutro budimo je položaj u kojem provedemo najveći period noći.

Bočnim spavačima, kao i spavačima koji spavaju polubok-trbuh ili polubok-leđa sa tjelesnom težinom do cca 110 kg, najčešće odgovaraju madraci sa koji spadaju u srednju kategoriju tvrdoće. Modeli koje imamo u ponudi su BioluxLux i Indigo Silver.

Spavačima koji se bude na trbuhu ili leđima te bočnim spavačima sa tjelesnom težinom iznad 110 kg, najčešće će odgovarati madraci sa džepićastom jezgrom koji spadaju u kategoriju tvrdih madraca. Modeli koje imamo u ponudi su Prestige i Indigo Lux.

U odabiru same tvrdoće madraca uvelike ima utjecaj i osobna preferencija spavača – preferirate li srednje tvrde ili tvrde madrace. Također, preporuke navedene iznad su generalne i moguće da Vama odgovara nešto drugačije. Svakako nas budite slobodni kontaktirati u slučaju bilo kakvih nedoumica ili pitanja kako bismo Vam zajedno odabrali najbolji madrac za najudobniji san.

KOJI MADRAC ODABRATI OBZIROM NA PODNICE?

Podnice dolaze najčešće u tri varijante. Može biti puna podloga (s rupama ili bez), elastične podnice ili letvice koje najčešće dolaze u kompletu sa kupljenim krevetima.

Puna podloga s rupama ili bez pogodna je za sve madrace sa džepićastom jezgrom uz napomenu da će madrac djelovati malo tvrđe nego što zaista jest. Na punu podlogu s rupama ili bez nije poželjno stavljati madrace od pjena jer je njima potrebna dobra ventilacija kako bi se pjena sušila i tako se spriječio razvoj bakterija i plijesni.

Elastične podnice su savršen izbor za madrace od pjene jer se mogu vrlo lako vjetriti. I dalje je potrebno redovno okretanje pjenastog madraca minimalno jednom mjesečno, no na punoj podlozi to je potrebno čak i do jednom tjedno. Najbolji izbor su podnice sa mogućnošću podešavanja osjeta čvrstoće sa sustavom dvostrukih letvica i zatezačima.

Letvice koje najčešće dolaze uz krevete nisu pogodne ni na pjenaste madrac ni za madrace sa džepićastom jezgrom zbog svog prevelikog razmaka između letvica.

Dakle, za madrace od džepićaste jezgre može ići puna podloga ili podnice sa razmakom do 5 centimetara (elastične ili obične letvice), dok za madrace od pjene predlažemo elastične podnice s razmakom do 5 centimetara.

U našoj ponudi imamo dva modela podnica: Plus i Lux. 

OD ČEGA SE PROIZVODE MADRACI?

što je poliuretanska (pu) pjena?

Poliuretanske pjene (PU) su zapravo obične, klasične spužve koje se već dugo vremena koriste u industriji proizvodnje madraca.

Karakteristika PU pjene je manja prozračnost, malih su gustoća (20 – 35 kg/m3), a madraci od PU pjene su dosta kruti zbog nedovoljne elastičnosti.

Na tržištu postoje proizvođači koji koriste različite vlastite nazive za PU pjenu čime kupac dolazi u zabludu da kupuje madrac od kvalitetnije pjene. Neki od naziva su ComfortFoam, FlexyFoam, Skycell i slično, a vrlo često se radi o standardnoj PU pjeni.

Modeli koji u svom sastavu sadrže PU pjenu u našoj ponudi su: madraci Biolux i Atlas.

ŠTO JE MEMORY PJENA?

Memory pjena je materijal na bazi poliuretana nastao i razvijen u laboratorijima NASA-e kako bi astronautima ublažio bolove i povećao udobnost prilikom djelovanja jakih gravitacijskih sila. Najprije je primijenjen u izradi medicinske opreme, dok je za masovniju proizvodnju postao dostupan tek posljednjih nekoliko godina i to prvenstveno u izradi kvalitetnih madraca i jastuka.

Termoelastična pjena ima svojstvo da reagira u dodiru s toplinom. Na nižim temperaturama je čvrsta, a pod utjecajem tjelesne topline ‘‘mekša”, te se postepeno konturira i prilagođava položaju i težini tijela spavača. Tako je rasterećenje pritiska gotovo potpuno. Osjećaj spavanja na takvoj podlozi često se opisuje kao osjećaj bestežinskog stanja. Kod promjene položaja tijela tijekom spavanja podloga se ponovno lagano prilagođava, no okretanje uslijed neudobnog pritiska na ovoj je podlozi znatno smanjeno. Proizvodi od viskoelastične pjene imaju izvrstan antidekubitalni učinak i pravo su rješenje za probleme obamrlosti, utrnulosti i bolne ukočenosti do kojih dovodi loša površinska cirkulacija.

Modeli koji u svom sastavu sadrže memory pjenu u našoj ponudi su: madraci Lux i Atlas te nadmadrac Indigo 6.

ŠTO JE DŽEPIĆASTA JEZGRA?

Džepićasta opružna jezgra sastoji se od stotina malih opruga obučenih u pojedinačne džepove od tkanine. Specifičnost je da se ugibaju samo one opruge na koje se vrši direktan pristisak te tako pružaju kvalitetnu potporu tijelu.

Ukoliko dijelite krevet sa svojim partnerom, džepićaste opruge će pružati savršenu potporu Vašem tijelu bez da osjetite okretanje Vašeg partnera.

Madraci od džepićaste jezgre su vrlo udobni i često su obloženi kvalitetnim pjenama koji pružaju vrlo komforan i ugodan san.

Modeli koji u svom sastavu sadrže džepićastu jezgru u našoj ponudi su: madraci Biolux, Prestige, Lux i Indigo Lux.

ŠTO JE HLADNO LIJEVANA (HR) PJENA?

Visokoelastična, hladno lijevana, HR, High Resilience Foam su nazivi za pjenu koja je na našem tržištu poznata kao hladno lijevana ili HR pjena.

Odlikuje ju izrazita elastičnost, otpornost na deformacije, dugotrajnost i izvrsna prozračnost, a sve zahvaljujući tehnologiji otvorenih (slomljenih) ćelija.

U današnje vrijeme, a i u budućnosti, HR pjena je temeljni proizvod u industriji proizvodnje madraca, pogotovo uzmemo li u obzir da se iz godine u godinu pojavljuju HR pjene sve boljih svojstava.

Modeli koji u svom sastavu sadrže HR pjenu u našoj ponudi su: madraci Prestige, Lux, Indigo Lux i Elastic.

ŠTO JE LATEKS?

Mješavinu soka drveta kaučuka i gume nazivamo lateks. Razlikujemo prirodni i sintetički lateks.

Sintetički latex najčešće dolazi u omjeru 70/30 ili 80/20 u korist sintetičkog lateksa. Na tržištu ne postoji madrac od 100% prirodnog lateksa, već su omjeru 3/97, 5/95 ili 10/90 u korist prirodnog lateksa.

Spavanje na madracu od lateksa je potpuno drugačije od spavanja na bilo kojem drugom materijalu koji se koristi u industriji proizvodnje madraca.

Prednosti madraca od lateksa su svakako dugotrajnost, optimalna potpora, izuzetna elastičnost i kvaliteta. Kod madraca od lateksa potrebno je spomenuti da su antialerijski i antibakterijski te sprečavaju razvoj grinja.

Modeli koji u svom sastavu sadrže lateks u našoj ponudi su: madraci Indigo Lux i Indigo Silver, te nadmadrac Indigo Star.

ŠTO JE BONELL JEZGRA?

Bonell žičana opružna jezgra koristi se dugi niz godina u industriji proizvodnje madraca. Sastavljena je od međusobno povezanog opružnog sustava. Zbog vrlo niske cijene proizvodnje, madraci od bonell opružne jezgre su jedni od najjeftinijih na tržištu.

Nedostatak je što zbog sustava kojim su opruge povezane, na madracima od bonell jezgre se osjeća svaki partnerov pokret. Bonell jezgra se smatra zastarjelim načinom proizvodnje madraca te ga proizvođači na tržištu izbjegavaju osim kada se želi predstaviti neki izuzetno jeftin model.

Mi u našoj ponudi madrace sa bonell jezgrom nemamo.

 

OTKRIJTE

Medico Home

Ponosni smo na više od 7300 narudžbi naših proizvoda! Hvala što ćete i Vi postati jedan od zadovoljnih kupaca naših vrhunskih proizvoda - zauzvrat nudimo spavanje kao na oblacima!

VIŠE OD

NARUDŽBI MADRACA

VIŠE OD

NARUDŽBI JASTUKA

VIŠE OD

ZADOVOLJNIH KUPACA

VIŠE OD

NARUDŽBI PODNICA

VIŠE OD

NARUDŽBI NADMADRACA

Bez problema ćemo uzeti madrac natrag i vratiti novac. Znam da svaki madrac ne odgovara svakome. Zato smo uveli mogućnost vraćanja. Nema više kupovine madraca i nade da će madrac odgovarati. Kupcima omogućujemo da isprobaju madrac u vlastitom domu, tamo gdje bi se i trebao isprobavati. Bez prodavača koji stoji nad kupcem i čeka da zaključi prodaju nakon što ga uvjeri da je ‘onaj skuplji madrac baš onakav kakav vama treba”.

Davor Lovković, vlasnik

5 razloga zašto odabrati Medico Home

POVOLJNE CIJENE

Madrac kupujete direktno od proizvođača (nas) što znači povoljnije cijene jer nema visokih marži trgovina.

besplatna dostava

Besplatna dostava do stambenog objekta na željenoj adresi u roku 10 do 15 radnih dana na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke.

J

besplatan povrat

U slučaju da niste zadovoljni madracom, vratite ga u  roku 100 dana potpuno besplatno i bez ikakve muke – mi pokupimo madrac i vratimo vam puni iznos koji ste platili.

online narudžba

Nema potrebe za odlascima u trgovine, obavite sve iz udobnosti svog doma. Sigurna online kupovina – izaberite između plaćanja internet bankarstvom, karticama jednokratno ili na rate ili pak gotovinom prilikom dostave.

f

posebni zahtjevi

Krevet vam je vanstadardnih dimenzija ili želite malo tvrđi ili mekši madrac od standardnog? Nema problema, mi u proizvodnji možemo zadovoljiti svaki vaš zahtjev.

ŠTO ŽELIMO POSTIĆI? KOJA NAM JE MISIJA?

Naša misija je pomoći vam da bolje spavate. Pažljivo osmišljavamo, proizvodimo i prodajemo madrace koje dostavljamo direktno u vaš dom.

Pozitivno i odlično korisničko iskustvo je naš glavni cilj. Vi ste naš najbolji prijatelj i tako se prema vama i odnosimo. Vi ste naš partner u poslovanju i želimo da budete u potpunosti zadovoljni te da se dobro i kvalitetno naspavate.

KAKO SMO POČELI?

NA TRŽIŠTU SMO VEĆ VIŠE OD DVIJE GODINE, POČELI SMO KAO MEDICO MADRACI, A POSLOVALI SMO PREKO TRGOVAČKOG OBRTA MIKRO CENTAR

Direktor tvrtke Medico Home d.o.o. već više od 15 godina se bavi proizvodnjom i prodajom madraca. Kako je tržište dovoljno, odlučio je pokrenuti svoju tvrtku kojom se želio približiti kupcima – omogućiti im sigurnu i povoljnu investiciju u zdrav i kvalitetan san.

Prve dvije godine poslovali smo kao Medico madraci kroz Trgovački obrt Mikro centar. No kako je tvrtka rasla, kako rastu potrebe naših trenutnih i potencijalnih kupaca, odlučili smo osnovati društvo s ograničenom odgovornošću, tvrtku Medico Home d.o.o., a sve zbog pojednostavljenih procesa budućih investicija u proizvodnju i kvalitetu naših proizvoda.

Kao i prije, naši glavni partneri i prijatelji ste upravo Vi, naši trenutni i potencijalni kupci,kojima uvijek stojimo na raspolaganju za bilo kakav savjet ili pomoć.

Provjerite

Što drugi kažu o nama?

Madrac isporučen slijedeći radni dan!! Prvi dojam odličan. Jako smo zadovoljni omjerom cijene i kvalitete.

Robert

Kupio sam prije mjesec dana Indigo Lux madrac i samo mogu reći da sam iznimno zadovoljan. Madrac djeluje kvalitetno, užitak je spavati na njemu. Pohvale ekipi jer sam dobio sve tražene informacije. O cijeni neću ni pričati jer madrac takvog sastava je inače dosta skuplji kod drugih proizvođača. U svakom slučaju samo tako naprijed, preporučiti ću Vas svima koji traže kvalitetan madrac za pristojnu cijenu.

Nino

Pozdrav! Hvala vam na divnom madracu, zadovoljni smo jako. I sve pohvale oko narudžbe i dostave. Rado ga svima preporučujem. Lijep pozdrav!

Lidija

Naručili smo madrac Lux i prezadovoljni smo. Brza isporuka, super cijene, dobra kvaliteta, ljubazno osoblje. Naručili smo još jedan za našu majku i vjerujemo da će i ona biti zadovoljna. Preporučam svima koji žele mijenjati madrac neka to bude Lux,ukoliko žele da je tvrd a opet udoban 🙂

Petra Međimurec

Same pohvale na ljubaznosti, te na brzoj isporuci. Javim se čim prospavamo malo više dana na madracu Biolux. Prvi dojmovi su odlični. Tvrđi madrac, ali ne pretvrdi. Hladna pjena pomaže.

Matej Lakušić

Nakon usporedbe cijena sa trgovinama, odlučili smo se na kupnju Vaših madraca. Dostava je bila po dogovoru, a kvaliteta nas je više nego iznenadila, posebno uz cijene koje su po 30% niže od konkurencije. Svaka preporuka.

Ivana Široki

Kupnja prošla odlično. Madraci isporučeni u 5 dana. Dao sam manju ocjenu, jer je jedan madrac bio zaprljan prilikom isporuke. Makar pretpostavljam da je to greška transporta. Madrac je bio zamijenjen bez bilo kakvih problema.

Goran

Sve je prošlo u najboljem redu. Madraci kupljeni prije 5 tjedna. Svi madraci su dobri, jedino smo napravili povrat, u stvari zamjenu, madraca Medico Biolux. Ipak je kćeri bio pretvrd, kao što je ljubazni trgovac i sugerirao. Iako smo se tog dijela bojali, povrat je prošao u redu, i danas je, 4 dana nakon povrata, sjela uplata za povrat madraca. Svakako preporučam.

Marko

Kupila sam madrac Prestige. Moram priznati da sam izrazito zadovoljna madracom. Nakon prospavanih 10 dana, više se ne vrtim i ne budim po noći. Iako ni ne brinem, jer madrac ima 100 dana povrat.

Kristina Batalić

PROĐITE KROZ

MEDICO HOME TRGOVINU

Naša jedinstvena internet trgovina pruža nezaboravno iskustvo – jednostavno, brzo i povoljno odaberite svoj novi oblak na kojem provedemo trećinu života!

UVIJEK TU ZA VAS

TELEFON, E-MAIL, DRUŠTVENE MREŽE

048 864 182

Ljubazno osoblje kontaktnog centra stoji Vam na usluzi.

Trg Eugena Kvaternika 6, Bjelovar

Proizvodni pogon: Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica (Pevec).

[email protected]

Na sve Vaše upite odgovaramo u vrlo kratkom roku.

Radno vrijeme

Pon - pet: 08:00 - 17:00

10 + 9 =

PLAĆAJTE KARTICAMA JEDNOKRATNO ILI NA RATE!

PBZ Visa i Maestro do 12 rata, American Express do 12 rata, ZABA MasterCard i Visa do 12 rata i Diners do 12 rata.

     

   

KONTAKTIRAJTE NAS

Medico home d.o.o.
Sjedište: Trg Eugena Kvaternika 6, Bjelovar
+385 (0)48 864 182
[email protected]